NYHEDER

 

 

OLSSON´S ER SOLGT TIL CAROLINE DOHM PR. 1/9.

Efter 11 fantastiske år som ejer af OLSSON´S, venter der nu nye eventyr for mig. Jeg skal stadig være en del af branchen som Business Solution Partner for L'Oreal, hvor jeg skal bruge min viden og kompetencer som kørende konsulent / sælger. 
Jeg kan forsikre dig om, at OLSSON´S kommer i nye kyndige hænder, da salonen overtages af Caroline pr. 1/9. Caroline har været frisør i 5 år, det sidste års tid som selvstændig frisør - lejet ind i en anden salon i byen. Jeg ønsker hende alt HELD OG LYKKE som salonejer - hun får simpelthen verdens bedste kunder.
TUSIND TUSIND TAK  til dig -  som har fulgt OLSSON´S igennem årene. Jeg er yderst taknemmelig.

Jeg arbejder i salonen den sidste dag lørdag d. 25/8. 
Du er meget velkommen til at kigge ind til et glas kold hyldeblomst, vin eller en kop kaffe den dag. Jeg er der fra 9-13.

De bedste hilsner fra
Anette 

 

KÉRASTASE EXTENTIONISTE 

 • Vil du også have længere hår?
 • Knækker dit hår af undervejs? 
 • Stopper det med at vokse, når det får en bestemt længde?
 • Vil du have et stærkere hår?

Den nye serie fra Kérastase Extentioniste er banebrydende med sine ingredienser bla. Creatine og Ceramider - kan hjælpe dig med dine udfordringer, hvis du kan nikke ja til et af ovenstående spørgsmål.

 

Der findes 4 produkter i serien :

Bain Extentioniste : En super lækker shampoo, der vasker dit hår nænsomt og passer på dit hår fra bund til spids, indeholdende Taurin som beskytter hårsækken.

Fondant Extentioniste : Din Conditioner, som er yderst nødvendig efter hårvask, hvis du vasker hår 4-6 gange om ugen. Den indeholder mikropartikler som Acid Maleic, som vi kender fra i SMARTBOND, der trænger ind i dit hårstrå og styrker det. Tynger IKKE håret.

Masque Extentioniste : Hårmaske til dig, der kun vasker hår 1-3 gange om ugen. Forstærker og forsegler hårsækken, beskytter længderne og er mere plejende end Fondant Extentioniste. 

Serum Extentioniste : Serum som styrker hårsækken allerede fra håret gror ud. Indeholder Ceramider, som er "mørtel" på dit hårstrå, styrker og forlænger levetiden og giver de bedste betingelser fra starten af.    Dette produkt burde alle piger eje..

Priser fra 225 - 365,-


 

FUSIO DOSE HOMELAB - DIN MULIGHED FOR PROFESSIONEL SALONPLEJE HJEMME.

Dårlig samvittighed over at du glemmer at få plejet dit hår ordentligt, eller simpelthen ikke kan vente de 5-10 min i badet, som en hårmaske skal trække for den bedst mulige virkning?

 
Her er løsningen, og den er ikke mindre end genial og super professionel, eftersom vi i salonen OGSÅ bruger Fusio Dose som vores intensive og genopbyggende hårkure. 
Nu har DU mulighed for at lave den samme behandling derhjemme, og give dit hår præcis det du ønsker og det dit hår har brug for, om det er fugt, pleje, fylde, glans er genopbygning / reparation. Fusio Dose trænger dybt ind i hårstrået - det kan en hårmaske ikke, da den lægger sig på overfladen.
 
Og endnu bedre - det er et INSTA SHOT, som virker med det samme og ikke har nogen trækketid så du ikke skal stå der og vente på at dit produkt virker.
Vi hjælper dig naturligvis som Kérastase eksperter, så du får det helt rigtige kit med hjem. I æsken er der 4 stk, dvs du er godt dækket ind i ca. 6 måneder. Du skal naturligvis ikke springe din daglige pleje, conditioner eller hårmaske over, for dit hårstrå har stadig brug for det. 

Pris for en æske FUSIO DOSE HOMELAB med 4 stk er 490,-  ( 122,50 pr. stk )

 

NYHEDER
BY VILAIN - NYT BRAND HOS OLSSON´S.

Vi er stolte af at kunne præsentere dette nye Brand som den første salon i DK, udover Slikhaars egen studio og salon i Aarhus.
Slikhaar blev grundlagt i 2009 af tvillingerne Emil og Rasmus Vilain Albrechtsen. Konceptet er baseret på en livslang passion for hår, samt visionen om at revolutionere den globale hårkultur.
Udover Slikhaarshop.com omfatter Slikhaar verdens største YouTube-kanal inden for sin niche - slikhaartv med over 1.8 mil. abonnenter.
 
Nu har tvillingerne lanceret deres egen produktlinje - By Vilain.
By Vilain er en kombination af et minimalistisk skandinavisk design og en høj produktkvalitet, og kan bl.a. nævnes at de fleste af produkterne bliver fabrikeret i Danmark.
Produkterne inspirerer trendsættere i hele verden til at #workhard og #stylehard. Produktsortimentet omfatter en lang række hår- og stylingprodukter, herunder; voks, pomade, clay, pre-styling spray, hårpudder samt shampoo og conditioner til daglig brug. Udover det, er der lavet lækre Tools bestående af lækre carbon kamme og børster.

Check deres kanal ud, bliv inspireret til nye styles. og få afprøvet de superlækre produkter i cool design til yderst fornuftige priser -  fra 49 kr.

Du kan også følge dem på Instagram: byvilain

https://www.youtube.com/slikhaartv

 

AURA BOTANICA UDVIDER MED 4 NYE FANTASTISKE PRODUKTER.

Aura Botanica fra Kérastase indeholder gennemsnitligt 98% naturlige ingredienser og er uden parabener, silikoner og sulfater. Serien kom på markedet for små 6 mdr. siden, og Bain Micellaire har netop vundet en Elle International Beauty Award 2018 for bedste shampoo. 

 

Nu har Kérastase udvidet med endnu et hårbad - Bain Micellaire Riche, som giver næring og pleje med bla. Amazonian Brazil Nut Oil og Thai Rice Oil. Fuldstændig fantastisk og lækker shampoo, som gør håret blødt, lækkert og smidigt. 

Pris 225,-

 

Så er der lanceret 3 nye Texturizers til at style dit hår med:

Eau de Vagues : En varmebeskyttende "saltvandsspray" - dog er der ingen salt i, men sukker som ikke udtørrer dit hår.

Lait de Soie : En varmebeskyttende og udglattende Blowdry Milk med antifrizz effect.

Créme de Boucles : Teksturgivende varmebeskyttende creme til at skabe, definere eller laver krøl og waves i håret. 

Pris pr. stk 240,-

 

Du er meget velkommen til at kigge ind i salonen for mere information omkring Aura Botanica.. 

 

GODT NYTÅR

Vi ønsker alle et fantastisk og begivenhedsrigt Nytår, og må jeres ønsker, drømme og mål for dette nye år blive opfyldt. 

 

Vi glæder os til at se dig i salonen i 2018.

Nytårshilsner fra Joan og Anette

 

 

GLÆDELIG JUL

Vi vil ønske dig og dine kære en fantastisk og glædelig Jul. 
Må dine ønsker for denne tid blive opfyldt. 

Vi holder juleferie fra d. 23/12 - 3/1, så salonen er selvfølgelig lukket. Benyt online bookingen for bestillinger i det nye år.  

De bedste julehilsner fra Joan og Anette

 

 

FØLG VORES JULEKALENDER

I år har vi valgt at lave en julekalender med de dejligste og lækreste produkter til super gode dagstilbud, som selvfølgelig skal shoppes samme dag.
Her er både til dig, din kæreste, adventsgaver, julegaver osv.
 
Vi pakker det selvfølgeligt smukt ind.
Du kan følge julekalenderen på Facebook - OLSSON´S, eller på Instagram olssonsherning. 

God Decembershopping 

 

 

BLACK FRIDAY

Vi glæder os til at byde dig velkommen d. 24 Nov. fra kl. 9 - 18 til en sprudlende fredag med guf, bobler og vildt gode tilbud. 

 

Der er 20-30% rabat på ALLE vores Brands bla. 

Shu Uemura, GHD og Mason Pearson er der 20% på.

Kérastase, Marvis, og Proraso er der 30% på. 

 

Vi holder også en lille lækker konkurrence, og måske har vi flere overraskelser i ærmet.. 
( hold øje på Facebook ) 

 

N.B. De pakkede adventskalendre / julekalendre sælges ikke med rabat på Black Friday, men du er selvfølgelig meget velkommen til at købe en kalender uden indhold og selv fylde Goodies i. Pris pr. kalender er 125,- .

 

God shopping - Vi glæder os rigtig meget til at se dig. 

Bedste hilsner fra OLSSON´S.

 

 

LIMITED EDITION MARVIS TANDPASTA I GAVEÆSKE

Super lækker gadget fra italienske Marvis i smuk gaveæske, og perfekt til adventsgaver, pakkespil eller værtindegave til kun 99,-


De 3 smagsvarianter er :


Royal : citrus, orange, rose, muskatnød.

Karakum : mint, appelsin, kardemomme.

Rambas: fersken, ananas, mango.

 

Du kan selvfølgelig også vælge de populære tuber med Whitening. Liquirice etc.

Priser fra 5 - 49 kr. 

 


 

BRUGER DU "GRUNDRENS"?

 

De fleste af vores kunder bruger stylingprodukter, olier m.m når de sætter deres hår. Der er betydelig forskel på kvaliteten af disse produkter, og det har betydning når du vasker dit hår. 
Mange billige produkter indeholder ikke vandopløslige partikler, dvs din hovedbund og hår aldrig bliver helt rent. 

Dette kan medføre fedtet hår og ingen volume, hovedbundsproblemer og sågar hårtab. 

Når du besøger vores salon, får du altid vasket hår 2 gange, og vi vælger altid Cleansing Oil Shampoo fra Shu Uemura til den første gang vask. 

Det er der en helt bestemt grund til, da Cleansing Oil er vores "grundrens" :
Shampooen renser din hovedbund og dit hår meget grundigt, så det er helt fuldstændigt rent. 
Derefter vasker du dit hår i din shampoo / hårbad som passer til netop dit hår, og huden i hovedbunden. 
Hermed opnår du maximal udbytte, eftersom dine produkter virker bedre på rent hår og hud, og mængden af shampoo du skal bruge til vask nr. 2 bliver mindre. 

Ingredienser: INGEN parabener, INGEN silikoner, INGEN sulfater. Udtræk af det japansk citrus træ Yuzu, og Onsen - et ferment der er udtrukket af vulkanske kilder pga. de rensende egenskaber. 

* Limited Edition på Cleansing Oil Shampoo 140 ml på praktisk pumpe har vi givet en skarp pris på 139,-
( Vejl. udsalgspris er 250,-) *

Glæd dig, prøv den, og mærk en forskel, når du vasker hår.

 


 

HAR DU PRØVET SMARTBOND?

 • Vil du forkæles i September?
 • Er dit hår ødelagt efter sommeren?
 • Ønsker du en længere holdbarhed på din farve?
 • Drømmer du om at blive lysnet max,  uden håret tager skade?
 • Vil du have et stærkere, sundere og mere blankt hår? 

 

SMARTBOND genskaber det inderste i dit hårstrå, og får dit hår til at blive som nyt. Selv på det mest ødelagte, slidte og krusede hår kan man mærke og se forandringerne efter bare en enkelt behandling. Hvis du har prøvet Olaplex, vil du synes det her er bedre. Det mener vi nemlig, efter at have testet det igennem længere tid.. 

SMARTBOND kan laves som behandling i din farve, reflexer eller permanent.

SMARTBOND - STAND ALONE behandling bruges til genopbyggelse af hårstrået, reparerer og forsegler håret, så det bliver mere smidigt og medgørligt, hvis du ikke ønsker en farve eller reflexer, eller dit hår er meget tørt og slidt. 

SMARTBOND Conditioner: Er dit produkt til hjemmebrug, så du kan forlænge din behandling og hårfibre i længere tid.


Book din SMARTBOND behandling i salonen i September måned, og få en SMARTBOND Conditioner med hjem i gave. Værdi 249,-

Billederne her viser blot en lille del af alle de forskellige farver, Babylights, Balayage m.m vi laver på salonen. Ens for alle er her, at vi har brugt SMARTBOND. Billederne er taget før og efter.


 

 

 

KENDER DU MARVIS?

Italiensk tandpasta med smag - mega cool i fed emballage, så du ikke behøver at gemme den væk i skuffen. Også super fed og anderledes gaveidé.

 

De fåes i 10 ml, 25 ml og 75 ml tuber, priserne er fra 5 - 50 kr.

De smukke gaveæsker med 3 x 25 ml i Limited Edition koster 99 kr.

 

Vi er de eneste i Midtjylland, der forhandler MARVIS.

 

 

 

PAS NU PÅ HÅRET OG HOVEDBUNDEN... 

Sommer.... Det er SÅ dejligt med sol, varme og sommerhår.

MEN... Pas nu på at du ikke ender med krudtet hår, skoldet hovedbund og total ødelagte spidser.

 

Du husker helt sikkert at få smurt solcreme på din krop, men hvad med håret? 

Solen brænder også dit hår og hovedbund, og får du ikke vasket saltvand og klor ud af håret sker der en kemisk reaktion som forværrer hårets tilstand, og du skal bruge hele efteråret på at reparere det. 

 

SOLEIL HÅRBAD : Det er simpelthen til hele familen, så kun en flaske shampoo med til ferien, da alle kan bruge det. Renser alt ud af håret. Det er genialt. Pris 199,-

 

SOLEIL LAIT RICHESSE:  Conditioner og pleje til dit hår efter hårvask. Er skaden sket med skoldet hovedbund er denne her din redning. Lindrer og smører din hud. Pris 220,-

 

SOLEIL CC CREME :  Den uundværlige solbeskyttelse. Cremen påføres både i vådt og tørt hår, kan føntørres og er med sin egenskab det bedste produkt til din sommer. Selvfølgelig til hele familen. 

Til de cool guys påføres den som stylingprodukt, og til de hotte chicks får du beach look.. Pris 250,-

 

* Køber du alle 3 produkter får du en lækker strandtaske med i kanvas som sommergave. 

 

Kom ind i salonen, og vi vejleder dig med vores ekspertise som Kérastase Ambassadører, så du får de helt rigtige sommerprodukter. 

 

 

Lancering af den nye og forbedret Reflection Chromatique 
Til farvet og lysnet hår. 

Vi er glade for at kunne præsentere den reformulerede Reflection fra Kérastase. Den seneste teknologiske udvikling er medvirkende til at håret beskyttes mod partikler i vandet, så som klor, kobber og kalk. der får farven til at falme og ændre karakter, og sammen med risklid olie får du det smukkeste glansfulde og smidige hår. Ved brug af farvebeskyttende produkter fra Kérastase vil din holdbarhed på din farve forbedres med op til 50%. 

 

Seriens største nyhed er uden tvivl de fire nye Touche Chromatique.  I takt med at din hårfarve falmer bruges dette nye eminente produkt til at forlænge holdbarheden på din farve. ( de fleste blonde piger kender alle Silver shampoo, dog er farvepigmenterne mere intense på Touche Chromatique ). 

 

Farven vælges efter din hårfarve:

 • Cool Blond neutraliserer varme, gyldne og grønne skær i blond / silver hår. 
 • Cool Brown til rødt skær i brune hårfarver. 
 • Copper til at forstærke kastanjebrune og rødblonde farver. 
 • Red til at give rødt hår sit klare skær tilbage. 

Du blander Reflection hårmaske med dråber af din valgte Touche Chromatique, og således får du koncentrerede farvepigmenter blandet med den ultimative pleje for din optimale holdbarhed på din nye hårfarve eller highlights. 


Kig ind i salonen, og vi hjælper dig med at finde det bedste til dit hår. Vi er nemlig uddannede Kérastase Ambassadører og Anette er såmænd også Tekniker.

 

 

DENSIFIQUE

 • Er dit hår blevet tyndere?
 • Er det tørt og livløst?
 • Ønsker du mere volume og hårtæthed?

Kan du nikke ja til bare ét enkelt af disse spørgsmål, ja, så kan vi godt hjælpe dig. Vi er begge uddannet henholdsvis som Ambassadør og som Tekniker for Kérastase, og kan tilbyde dig råd og vejledning til at kunne forbedre dit hårs kvalitet, vitalitet eller begyndende manglende hårvækst.

Densifique Program er en 3 mdr. behandling, som sætter gang i alle dine hårsække med en spektakulær teknologi. Er der liv, vil dit hår indenfor 3 mdr. kunne både ses og mærkes.


Vi kan sammenligne det lidt med vippeserum, som er blevet et fantastisk hit hos mange kvinder. Det får vippehårene til at gro, og blive længere. Vippehår har en levetid på 6-9 uger. Dit hår på hovedet har en levetid på 3-5 år.!

 

Ofte kan kvinder mærke at håret bliver tyndere efter graviditet og ikke mindst alder.

Mænd begynder med høje tindinger, og måske måne.

 

Skal vi hjælpe dig - så kig ind i salonen, og få råd og vejledning omkring, hvordan du får et sundere og smukkere hår igen.

 

 

 

AURA BOTANICA

Netop landet i salonen AURA BOTANICA - KÉRASTASE. Et højt niveau af naturlighed og økologi, fantastisk ydeevne og samtidig en luksuriøs sanselighed og Fairtrade. 

Er du til det grønne, økologi og bæredygtighed, og ønsker du et produkt, der gør dit hår blankt, smidigt og sundt? 

Kig ind i salonen, og vi fortæller dig, hvad AURA BOTANICA kan gøre for dit hår.

 

Priser fra 225 - 320 kr.

 

 

 

KONFIRMAND EVENT

Onsdag d. 22. februar 2017 kl. 18-20,hos WittClinic.

 

WittClinic og OLSSON’S byder forårets konfirmander og deres mødre indenfor til en unik inspirationsaften! 

 

Klik på billedet til højre for mere info.

 

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR...

Så blev det vores tur til at holde juleferie og i den anledning vil vi ønske dig og dine kære - en rigtig Glædelig Jul, og må du få et sprudlende og begivenhedsrigt Nytår.

 

Vi er tilbage igen d. 3/1 - 2017.

 

Julehilsner fra Joan og Anette 

 

 

December 2016

Ny Hair Stylist hos OLSSON'S.

OLSSON´S er glad for  at kunne præsentere dig for en  super dygtig Hair Stylist : Joan Sivebæk Kristensen. Joan er uddannet i 2015 i en salon i Ikast, og har siden arbejdet i salon i Herning. Hun er energisk og professionel, og glæder sig til at møde alle de skønne kunder der kommer i salonen. 

 

Har du lyst til at få ordnet dit hår af Joan her i december - ja så giver hun dig -15% i velkomstrabat på alle behandlinger.

 

November 2016

Psst... Ingen stress vel.?

Men der er 4 uger til 1. Søndag i Advent, og inden man får set sig om, så er vi i fuld sving med julefrokoster, Gløgg og æbleskiver.. 
Salonen er fyldt med de lækreste Goodies til adventsgaver og julegaver, og skal det være ekstra nemt, sender du mig bare en mail på olssons@hairtools.dk  med pris og ønske, og så sørger jeg for, at der er pakket og klargjort f.eks 4 stk Adventsgaver. 

 

 

TRAVLHED I SALONEN.. Få booket din tid inden Jul.

Min skønne pige Mette Maj har søgt nye og spændende udfordringer i Vejle, så lige pt. er der kun mig på salonen,  indtil en ny og dygtig Hair Stylist finder sin vej til OLSSON´S.. 

Derfor kan jeg KUN anbefale, at du får booket i god tid, for jeg holder juleferie fra d. 24 Dec. - . 3 Jan. 

 

Bedste hilsner fra Anette 


 

Oktober 2016

SMARTBOND - det nye "Olaplex".

Hele branchen taler om disse produkter! og vi taler på VERDENSPLAN. Og jeg har IKKE set noget ligende i mine mere end 20 år i faget. Dette produkt genskaber det inderste i dit hårstrå, og får dit hår til at blive som "nyt". Selv på det mest ødelagte, slidte, og krusede hår, kan vi ikke forstå, at der kan ske SÅ store forbedringer. 

SMARTBOND kan laves som behandling i din farve, reflexer, toning eller permanent. SMARTBOND tilføres nemlig direkte i produkterne.

SMARTBOND - STAND ALONE behandling bruges til genopbyggelse af hårstrået, reparerer og forsegler håret, så det bliver mere smidigt og medgøreligt. Denne behandling kan laves, hvis du ikke ønsker farve eller reflexer, eller dit hår er meget beskadiget eller slidt. 

SMARTBOND NO. 3. Er dit produkt til hjemmebrug. Indeholder de samme egenskaber dog i mildere form, så du kan forlænge din behandling og hårfibre i længere tid. 


DER ER INGEN GRUNDE TIL IKKE AT PRØVE SMARTBOND. 


 

* Lyst til at prøve SMARTBOND? 

Book din farve / reflexbehandling i oktober måned sammen med SMARTBOND behandlingen, og få en No. 3 SMARTBOND conditioner med hjem i gave. ( værdi 249,- ) 


Efterårsferie

Salonen er åbnet torsdag og fredag i uge 42.

God efterårsferie. 


 

August 2016

Back To Business - OLSSON´S er klar igen efter en skøn ferie.   

HVAD ER FORSKELLEN PÅ BABYLIGHTS, BALAYAGE , OMBRE OG SOMBRE?

Vi får rigtig mange spørgsmål på de forkellige farveteknikker, så her er forklaringen. Vi håber, at kunne besvare jeres spørgsmål. Disse trends kommer og går, men denne gang ser de ud til at blive. I løbet af det sidste års tid har vi skiftet de traditionelle reflexer i folie ud, og lavet   fine Babylights og helfarvninger med et blødere og naturligere look. Dette betyder også udgroningerne ikke bliver så markante. 

 

Hvad er så forskellen på de forskellige farvestilarter?

 

BABYLIGHTS: 

Er ganske små og fine raffinerede highlights, som ved hjælp af en fin teknik efterligner den smukke og flerdimensionelle hårfarve set i børns hår.  

Den er meget lig de traditionelle reflexer i folie, forskellen er dog mængden af hår og tyndere passér hår i hver pakke, hvilket giver smukkere og blødere farvenuancer. 

Dette gør også at holdbarheden på Babylights varierer mellem 8 - 14 uger, alt efter hvor tæt reflexerne ligger mod din egen tonehøjde. 

 

 

BALAYAGE:

Betyder at feje eller at stryge.  Denne type bliver lavet med frihåndsteknik, hvor farven bliver lagt på håret i forskellige sektioner i velovervejdede strøg. Balayage er ikke systematisk placeret, hvilket giver et mere afslappet resultat alt efter teknik og kreativitet. . Vi laver det  fra page og og til længere længder. Balayage giver masser af farvemuligheder F.eks fra mørkt til lysere karamelfarver, eller fra blond til lysere længder. Her findes en ren "legeplads" af muligheder. 

 

  

 

OMBRÈ:

Denne farveteknik har været længe på markedet, men er på vej væk og forfinet af SOMBRÉ.  Ombré er en markant farveteknik med et skarpt look. Dog kombinerer vi ofte Balayage med Ombré, hvor alle spidserne godt må være farvede. 

SOMBRE:

Efterfølgeren til Ombré er SOMBRÉ. - sammentrækning af soft Ombré. Teknikken er den samme, dog er det en mindre hård overgang til de lysere toner. Sombré egner sig rigtig godt til en stille og rolig farveforandring, eller blot sun-kissed hair. 


  

 

SE VORES PROFIL PÅ INSTAGRAM: olssons_herning OG FACEBOOK: OLSSON´S.  
DER LIGGER FLERE BILLEDER  AF DE FORSKELLIGE FARVETYPER. 

 

 

Juni 2016

Så må man sige, det blev sommer, og vi har allerede behandlet de første skoldede hoveder, så HUSK DET NU...! 

Huden i hovedbunden er 4 x tyndere end huden i ansigtet, og derfor bør du være ekstra varsom, når du befinder dig i solen. Du glemmer med garanti ikke din solcreme til kroppen, men husker du så din "solcreme" til håret? 

Ydermere er det super vigtigt, at du får renset klor og saltvand ud af dit hår og hovedbund, for når solens stråler rammer, og du ikke har renset helt af, vil der ske en kemisk process. Dette giver ødelagt hår og en hovedbund i ubalance. 

 

Vi anbefaler KÉRASTASE SOLEIL. Kom ind i salonen, og vi hjælper dig med at finde de rigtige produkter til din sommer..


* Har du set kampagnen? 

 
Summerbird og Proraso

Vi er stolte af at kunne præsentere 2 nye Brands i salonen.


Summerbird behøver ikke yderligere præsentation, da de fleste kender dette nu efterhånden 30 år gamle Brand. Vi forkæler altid vores kunder i salonen med bla. friskkværnet kaffe, kølig hyldeblomst og noget sødt og lækkert til, og nu har du mulighed for at kunne købe deres produkter med hjem, næste gang du kommer forbi salonen. 


* Psst.... Skal du smage sommerens limited edition på flødebolle med jordbærskum, næste gang du skal klippes? 

 

 

Proraso fremkalder et stykke italiensk historie, da millioner af gentlemen verden over har brugt disse barberprodukter.  De naturlige ingredienser som Sandeltræsolie, Shea Butter, Grøn Te, Aloe Vera, Eucalyptus og Menthol, samt ekspertise og respekt for traditioner - gør dette Brand til absolut førende indenfor barberkunst. Priserne er yderst fornuftige f.eks 300 ml Shaving Foam koster 49,- 

VELKOMMEN TIL "SHOPPING" HOS OLSSON´S...

En anderledes salon med fokus på specielle Brands.

 

Maj 2016

Foråret er kommet, og det betyder, at vi har har haft travlt i salonen med alle de skønne konfirmander, og sørme også en masse piger til galla. Vi har hjulpet til hos nyåbnede WittClinic, der har afholdt arrangement, hvor vi fik stylet en masse dejlige modeller. Et kreativt forår - det har bare været fantastisk.

 
Så har vi set frem til lanceringen af Kérastase - Nutritive serien, som er kommet i ny lækker emballage, og Nutritive Magistral som er helt nu. Magistral er til det tørre hår. Den styrker, giver energi og beskytter hårfibrene mod udtørring, samtidig med at den er varmebeskyttende. Masque Magistral bliver din "MUSTHAVE" denne sommer.


Til vores skønne herrer vil vi lige vise et lille klip af en af vores favorit styling produkter fra SHU UEMURA. Den er vores mest solgte voks fra dette japanske Brand. Den er nem at forme, har et godt hold med mat finish, og koster 269,-


VI ELSKER SIMPELTHEN SHAPE PASTE.. 

 

 

Marts 2016

Marts betyder at foråret er på vej, og det kan allerede ses på de smukke lyse nuancer vi er begyndt at lave i reflexer og colorationer.
I år falder Påsken i slutningen af måneden og vi har lavet de lækreste påskeæg med goodies fra bla. C.O. Bigelow og Marvis - henholdsvis til hende og ham. Det er ren forkælelse. Prisen er 250 kr pr. æg.


Har du andre ønsker eller priser til dit påskeæg, så send gerne en mail på olssons@hairtools.dk. Så sørger vi for at klargøre og pakke det smukt ind til dig. 

 

 

 

 

 

Spændende produkter fra GHD og Kérastase er netop landet i salonen:


Fra GHD er det Avanced Split Ends Therapy, en reparerende creme der aktiveres af varmen fra din styler og føntørrer. Produktet plejer dit hår, forebygger slitage og lukker dine spaltede spidser. Skal kun bruges én gang om ugen, også selvom du vasker hår oftere.Fantastisk spændende produkt.  pris 299,-

Kérastase har lanceret den nye Curl Idéal i Discipline serien. Dette er en komplet serie til dig med det krøllede hår. Serien indeholder bla. et helt nyt hårbad, som renser dit hår meget skånsomt, men tilfører dit hår optimal pleje i ét produkt. Hårmasken booster dine krøller op, og de 2 leave.in produkter,der også findes i serien vil blive dine yndlingsprodukter. Fantastisk duft og smuk emballage. Priser fra 215,- 

 

Januar 2016

Først og fremmest vil vi ønske dig et begivenhedsrigt og sprudlende Nytår, og vi benytter samtidig lejligheden til at sige tusind tak for det gamle.


Året starter med en KÆMPE NYHED idet, at har vi indført STUDIERABAT
Er du studerende, så medbring dit studiekort ved næste besøg og få -15% på alle behandlinger. (Gælder dog ikke på farve og reflexer hos Juniorstylist Mette Maj, da hun i forvejen giver -20% rabat).

 

 • Check også vores nye fane: TILBUD på vores hjemmeside.Der ligger gode kampagner på produkter, og forskellige tilbud på behandlinger.
   
 • INSTAGRAM - følg olssons_herning.  Her finder du make-overs, nye klip, farver m.m som vi dagligt laver i salonen.


Vi glæder os til at byde dig velkommen til år 2016 hos OLSSON´S.
Bedste hilsner fra Mette Maj og Anette

 

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR...

Vi takker for et fantastisk år 2015, og glæder os meget til at byde dig velkommen i det nye år med cool tendenser, velvære i vores lille "backwash - space", nye tiltag m.m.


De bedste hilsner fra

Mette Maj Christensen og Anette Olsson

 

December 2015

Årets travleste måned er skudt i gang, og der er drøn på julemusikken, kunderne og alle de marcipangrise, vi slet ikke burde spise ind imellem.

Adventsgaver, julegaver og små ting til pakkespil kan du selvfølgelig også få hos os, og vi pakker det hele smukt ind.


Har du fået booket tid til din juleklipning, så du er klar til julens fester? Vi holder nemlig lukket i salonen fra d. 24 dec. - 4 jan.


HUSK STYLINGPRODUKTERNE til disse begivenheder. Det er så irriterende at stå der med en lille klat indtørret voks, eller en tom hårpudder-dåse..


Så vil vi bare ønske jer en F.A.N.T.A.S.T.I.S.K december.

 

September/Oktober 2015


Efteråret byder altid på forskellige kurser, og vi har fået masser af input både fra frisørbranchen men også skønhedsbranchen. Kérastase har relanceret deres nye innovative kursystem Fusio Dose, som vi er blevet ret vilde med. Vi skræddersyr din behandling efter hårkvaliet og behov, så du får lige præcis det, du ønsker her og nu. Vil du have fylde eller vil du have glans, ja så blander vi din helt egen Fusio Dose kur. Pris fra 199,- 

Netop i skønhedsbranchen er Boosters det helt store hit. Hvis du klikker ind på Danmarks skønhedsekspert nr. 1 Charlotte Torpegaard, så finder du masser af skønne tips, tricks og information om, hvorfor Boosters er så vigtige for os.Her et lille udsnit :

 

"Jeg havde egentlig tænkt mig at skrive om boosters til ansigtet. Men så kom der flere kommentarer på mit sidste indlæg om boosters og hår, så det indskyder jeg fluks lidt mere om. For det er ingen hemmelighed, at rigtig mange af os ikke er søde ved vores hår. Vi strammer elastikker om det, klemmer (alt for) varme glattejern om det, føntørrer alt for voldsomt, når vi har travlt (og fordi det er virkelig kedeligt at føntørre!) og kaster stylingprodukter i hovedbunden for at få det hele til at se ud af mere end det er. Er der noget at sige til, at en af tidens største hårtrends handler om boosters, der kan få dit hår tilbage i god stand? Pleje af håret er blevet langt vigtigere end styling, og akkurat som vi får en ansigtsbehandling indimellem, så bliver professionelle hårbehandlinger comme il faut for stadig flere..." 


www.ilovebeauty.dk

 

Efteråret byder jo også på klargøring af årets travleste tid, og inden længe er det adventsgaver, julefrokoster etc. Vi har allerede bestilt vores julekampagner, og vi klapper henrykt i vores hænder over den første julekalender fra Kérastase nogensinde. 

 

Eksklusiv, luksuriøs og med de skønneste produkter til en skarp pris på 665,- 

Den kommer dog i begrænset mængde, og skulle lande i salonen i denne uge her. 

 

Limited Edition på Shu Uemura Cleansing Oil Shampoo og Conditioner er også på trapperne, der er C.O. Bigelow Deo og Hair & Bodywash til fyrerne til en super god pris på 255,- for sådan et sæt. Marvis Tandpasta - gaveidé til pakkespil eller mandelgave... 

 

VI PAKKER SELVFØLGELIG DINE GAVER SMUKT IND -  SOM VI PLEJER....!

 

 

August 2015

"Back to business" - efter en skøn og dejlig ferie, er vi nu klar til at tage fat på et spændende efterår med forskellige seminarer og kurser. Ydermere kan vi præsentere to nye spændende brands i salonen, hvoraf vi pt. er eneforhandler af disse produkter i Jylland. Spændende og anderledes til en rigtig god pris - og vi har allerede fået sendt rigtig mange af dem ud af døren. 


VELKOMMEN TIL MARVIS OG C.O. BIGELOW. 


MARVIS - Italiensk tandpasta med smag.
 

Mega cool produkt i fed emballage med masser af smag .f.eks aqua mint, liquiries eller whitening ect. priser fra 20 -45 kr. 

 

Se den super fine video på www.marvismint.com  

 

C.O.Bigelow Apothecaries er Amerikas ældste apotek grundlagt i 1838, beliggende i hjertet af Manhatten. C.O. Bigelow har udviklet deres sortiment af skønne hudpleje produkter gennem 175 år. Produkterne er rene naturprodukter - ikke testet på dyr - indeholder ingen kunstige aroma eller farvestoffer - er produceret i USA og er kult produkter verden over.

 

Sortimentet spænder bredt, og i salonen finder du bla. hårplejeprodukter til både mænd og kvinder, body cleanser, hand wash m.m.til virkelig gode priser. 

 

Kom ind og lad dig inspirere - smag, prøv, duft.  VI ER ALLEREDE MEGA FANS...

 

Juli 2015

Denne måned betyder ferietid og ikke mindst for os. Vi holder sommerferie i uge 28-29-30, hvor salonen er lukket.

Du kan med fordel booke din tid via vores online booking - nemt og overskueligt, og så er du sikker på, at du kan få netop den tid du måtte ønske, da vi af erfaring vender hjem til travlhed, og ikke mindst skolestart for mange børn. 

 

I den forbindelse kører Mette en super god deal til alle de herlige unger:

Alle børneklip / Teenageklip 0-13 år KUN 200,- i hele August måned.  

(hårvask bookes seperat, hvis det ønskes.) 

 

Vi vil ønske vores dejlige og fantastiske kunder en rigtig god sommer, og vi glæder os til at se jer igen efter ferien.

 

Mange sommerhilser fra Mette og Anette

 

Juni 2015

JuniSol, sommer og ferie er lige rundt hjørnet, og travlheden i salonen kan mærkes med lækre klipninger og masser af lyse sommerreflexer. 


I salonen er Kérastase Soleil solkampagne virkelig attraktiv:
KØB 2 STK - OG FÅ 1 MED GRATIS.


Solserien henvender sig til alle. Bla. anbefaler vi Soleil hårbad der vasker, renser håret for salt og klorvand, og har beskyttende UV-filter i sig. Pris 199,-
* DEN ER TIL HELE FAMILIEN, NÅR I SKAL PÅ SOMMERFERIE. Super praktisk og nemt, da der kun skal pakkes en shampoo med. Hårmaske og beskyttende creme eller olier, så dit hår / hovedbund ikke bliver bleget, misfarvet eller solskadet er selvfølgelig også at finde i sortimentet.Kig ind i salonen, så er vi selvfølgelig behjælpelig med at finde dine solprodukter. 

 

Tilbud på bryn og vipper

Få farvet og rettet dine bryn og vipper, så slipper du for mascaraen på ferien. Din pris i juni 199,- (normalpris 250,-)

 

TILBUDDET ER KUN GÆLDENDE, NÅR DU BOOKER BEHANDLINGEN HOS METTE. 

 

N.B  SALONEN HOLDER FERIELUKKET I UGE 28 -29 -30.

 

 

FCM bluse på auktion

Skal du være den glade indehaver af denne signeret FCM bluse med alle spillerenes autografer på, OG samtidig støtte et godt formål? Blusen er str. M, og autograferne er skrevet med "guldtusch" - ( det turde vi godt..) af alle spillere dette forår.   

 

www.lauritz.com - varenr. 3831243 

 

Blusen er sat på auktion, og i samarbejde med Lauritz.com, doneres hele beløbet ubeskåret til Børnecancerfonden.Fonden er en selvstændig og privat organisation, der IKKE modtager støtte fra andre kræftorganisationer eller offentlige instanser. Derfor donerer OLSSON'S blusen til at støtte denne fond. 

 

Med venlig hilsen

Anette Olsson

 

 

 

Maj 2015

OLAPLEX

Hele branchen taler om disse produkter! og vi taler på VERDENSPLAN.Og jeg har IKKE set noget ligende i mine mere end 20 år i faget.Dette molekyle genskaber det inderste i dit hårstrå, og får dit hår til at blive som "nyt".Selv på det mest ødelagte, slidte, og krusede hår, kan vi ikke forstå, at der kan ske SÅ store forbedringer.

 

OLAPLEX kan laves som behandling i din farve, reflexer, toning eller permanent. OLAPLEX tilføres nemlig direkte i produkterne.

(pris fra 210,- lægges oveni din farvepris)


OLAPLEX STAND ALONE behandling bruges til genopbyggelse af hårstrået, reparerer og forsegler håret, så det bliver mere smidigt og medgøreligt. Denne behandling kan laves, hvis du ikke ønsker farve eller reflexer.

(pris i forb. m/ f.eks klip 299,-. Uden klip incl. styling 599,-)


OLAPLEX NO. 3. Er dit produkt til hjemmebrug. Indeholder de samme egenskaber dog i mildere form, så du kan vedligeholde eller starte på OLAPLEX. F.eks er noget hår så medtaget, at man ikke "tør" lave farve eller permanentbehandlinger. På bare 2-3 uger kan OLAPLEX NO. 3 gendanne hårstrået SÅ meget, at dette nu kan være muligt.

(pris 299,- for 5-6 gange behandling hjemme)


DER ER INGEN GRUNDE TIL IKKE AT PRØVE OLAPLEX, og vi anbefaler på det varmeste, at du giver dig selv lov til at prøve dette fantastiske produkt.

 

De bedste hilsner fra OLSSON'S

 

 

 

Mor's dag

Skal din mor forkæles med skønne produkter fra Kérastase, så er der en lækker æske med hårbad og hårmaske fra Densifique til netop dette formål. pris 399,- ( normalpris 526,-)

 

Det kunne også være solserien fra Soleil, med tilbuddet 2+1. Super relevant til den kommende sommer.


Til den yngere mor ( gaven som farmand må ud og købe fra den lille / de små ), så kan vi da KUN anbefale den ultimative hårbørste fra Mason Pearson. ( priser fra 970 - 1300 kr)


VI PAKKER SELVFØLGELIG DIN GAVE SMUKT IND..

 

  

 

NY FRISØR HOS OLSSON'S...

Jeg er super glad for, at kunne præsentere jer for METTE MAJ CHRISTENSEN.
Efter 1 1/2 år alene uden ansatte, og en rigtig travl hverdag med fuld bookning, har jeg igennem længere tid overvejet, om jeg skulle have et par ekstra hænder til at hjælpe. Mette kommer fra en salon i Silkeborg, er 23 år gammel og er 3 års. elev. Hun skal op til svendeprøve til april næste år. Hun er en skøn og glad pige, og rigtig dygtig og kompetent til hendes arbejde.

 

Booker du en behandling hos Mette; elevklip studierabat/ billigere klipninger...  ja - det har mange navne, så er dine behandlinger hos Mette til reduceret pris - og ydermere sparer du - 20 % på alle farvninger og reflexer.. 

 

Basisklipning til damer incl.vask, lækker hovedbundsmassage, og styling(1 times behandling) til 399,- 

Basisklipning til herrer incl. vask , hovedbundsmassage, styling(45 min behandling) til 299,- 

 

Alle priser kan ses på online bookingen. 

De bedste hilsner fra Anette   

 

April 2015


Foråret er godt på vej, og det betyder travlhed i salonen - specielt på reflexer og colorationer, hvor mange piger ønsker sig lysere og blødere farver. Det er bare super dejligt, og min inspiration er helt i top bla. er der kommet mere bevægelse i frisurerne, og pandehår i alle mulige længder til pigerne, og til herrerne er det velklippet og finpudset i kanterne, men også gerne med bevægelse i håret, og ikke for meget stylingprodukt i.

 

NY LANCERING AF KÉRASTASE THÉRAPISTE. 

Velkommen til en nylancering af Résistance Thérapiste , der er til det svækkede, ødelagte, matte og slidte hår, som har været udsat for lysning, solskader m.m.Genopbyggende og dyb reparation, som ikke tynger håret, og du vil allerede kunne mærke og se stor forskel på dit hår på kort tid. Bla. burde Masque Thérapiste være din foretrukne hårmaske dette forår / sommer. Absolut super lækre og koncentrerede produkter med en fantastisk duft.Priser fra 199 - 310 kr.

 


 

FRISØR - SPONSOR - FAN.

Et fotoshoot i salonen i januar sammen med Jakob Haugaard, Marco Larsen og Eyjolfur Hedinsson fotograferet af Tommas Hviid Kristensen -  skulle bruges i det netop udgivet FCM Update. Det blev en sjov og lidt hektisk eftermiddag med spillerne, der skulle have det passet ind efter deres træning, og en fuldbooket dag med mine nogle af mine skønne kunder. Dette blev resultatet. 

 

 

 

Betalingskort.

Udover at du kan betale med dit Visa/Dankort og Mastercard i salonen - er det nu også muligt at betale med Swipp.

 

 

Februar 2015

Det nye år startede med fest og farver til Sportsgalla 2014 i Boxen, hvor jeg fik fornøjelsen af at frisere smukt hår, og selv deltog i begivenhederne i forb. med min sponsoraftale med FCMidtjylland. Mange smukke kjoler denne aften, og heldigvis også mange smukke frisurer. Det hænger jo unægtelig sammen. 

 

Kérastase bød velkommen til endnu et medlem i familien: Chronologiste - et luksuriøst beauty program, som skaber balance i hovedbunden med bisabolol, camelia og arganolie. Serien indeholder 4 sublime produkter, såsom scrub, hårbad, hårmaske og parfumeolie til hjemmebrug.Priser fra 199 - 330 kr. Du er velkommen til at komme ind i salonen, og få mere info om de nye spændende produkter. 

 

I salonen laves den tekniske del med en intensiv kurbehandling bestående af kaviarperler og Abbysine, en værdifuld
ingrediens opdaget i vulkanspalter i Stillehavet. Med denne behandling genopfriskes hovedbunden, og hårfibrene genopbygges og får vitalitet.

Super lækkert med en fantastisk egenskab og duft. Pris 250,- i forb. med en anden behandling. 

 

PRØV DEN NÆSTE GANG DU VIL FORKÆLES...

 

 

Godt Nytår!

Så står et nyt år for døren, og jeg vil sige mange tusinde tak for et spændende og begivenhedsrigt år 2014, der bla. har budt på nye lækre brands i salonen og en sponsoraftale med FC Midtjylland.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen hos OLSSON'S i år 2015.

 

GODT NYTÅR...

De bedste hilsner fra Anette

 

Marts 2014

Så er Mason Pearson også landet i midtjylland, og jeg er stolt af at kunne præsentere dette verdenskendte produkt i min salon.

 

HVAD ER DER SÅ SPECIELT VED DEN? DET ER JO BARE EN HÅRBØRSTE!

Mason Pearson er en pleje børste af nylon & vildsvinehår, designet til at forbedre kvaliteten af både hår & hovedbund. Børstens egenskaber og funktion består i at massere hovedbunden, som virker som en slags peeling på huden. Blod strømmer til hårsækken og nærer hermed hårroden, hvilket fremmer hårvæksten, der dernæst åbner hårsækken så sebum frigives (sebum er hårets naturlige olie) Vildsvinehårene som børsten bl.a. er lavet af suger denne naturlige olie til sig og ved gennembørstning bliver olien her fordelt ud i længden af håret, hvilket er med til, men rigtig god investering, eftersom den lever op til forventingerne, og ikke nok med en god og brugbar hårbørste får du også et smukt design og en børste som holder i flere år. Ja, det er mange penge at ligge på én gang, men i længden er det dét værd! Du har en ven for livet...  Børsten er blandt alverdens førende hårstylister ofte citeret som deres mest uundværlige redskab og celebrities og modeller står i kø for at rose Mason Pearson til skyerne.

 

Februar 2014

Efter en del forespørgelser, er det nu muligt at betale med dit internationale betalingskort, som MasterCard og VisaElectron, når du besøger salonen.

 

September 2013

KIDS - eventyrlig effektiv mod lus.


Her er hjælpen til at bekæmpe og forebygge de små kryb. Denne serie er uden parabener, indeholder aloe vera, æteriske olier og uden konserveringsmidler.Der findes 4 produkter i serien:


Remover ( når de er der og skal fjernes)
Shampoo ( for efterbehandling / forebyggelse og den svier ikke i øjnene)
Treatment ( forebyggende spray - særdelse velegnet til piger, men selvfølgelig også til drenge)
Wax ( forebyggende voks til de seje drenge) 

Priser fra 90 -125 kr. 

Der følger en lille histore med om Trollingeskoven, hvor dragelusen vil æde prinsessen ect.

 

Maj 2013

Så er jeg kommet godt fra start i min nye skønne salon, og jeg glæder mig til at byde dig velkommen i nye omgivelser.