Produkter

Vores produktserier er nøje udvalgt, og har således følgende linier i salonen.

 
 


 

 

SMARTBOND - det nye "Olaplex"

Hele branchen taler om disse produkter! og vi taler på VERDENSPLAN. Og jeg har IKKE set noget ligende i mine mere end 20 år i faget. Dette produkt genskaber det inderste i dit hårstrå, og får dit hår til at blive som "nyt". Selv på det mest ødelagte, slidte, og krusede hår, kan vi ikke forstå, at der kan ske SÅ store forbedringer. SMARTBOND kan laves som behandling i din farve, reflexer, toning eller permanent. SMARTBOND tilføres nemlig direkte i produkterne.SMARTBOND - STAND ALONE behandling bruges til genopbyggelse af hårstrået, reparerer og forsegler håret, så det bliver mere smidigt og medgøreligt. Denne behandling kan laves, hvis du ikke ønsker farve eller reflexer, eller dit hår er meget beskadiget eller slidt. SMARTBOND NO. 3. Er dit produkt til hjemmebrug. Indeholder de samme egenskaber dog i mildere form, så du kan forlænge din behandling og hårfibre i længere tid.

DER ER INGEN GRUNDE TIL IKKE AT PRØVE SMARTBOND.

 

www.lorealprofessionnel.com

 

Kérastase

Velkommen til en verden af velvære, eksklusivitet, fuldendt service og innovation. I snart 50 år har Kérastase været frontløber indenfor professionel hårpleje, og på L'Oreals laboratorier er der 3000 forskere der med deres ekspertise er blevet anerkendt pionére indenfor førsteklasses hårplejeprodukter. Du finder produkter til ethvert behov i denne skønne serie.

 

www.kerastase.com

 

BY VILAIN

Slikhaar blev grundlagt i 2009 af tvillingerne Emil og Rasmus Vilain Albrechtsen. Konceptet er baseret på en livslang passion for hår, samt visionen om at revolutionere den globale hårkultur.
Udover Slikhaarshop.com omfatter Slikhaar verdens største YouTube-kanal inden for sin niche - slikhaartv med over 1.8 mill. abonnenter.
 
Nu har tvillingerne lanceret deres egen produktlinie - By Vilain. By Vilain er en kombination af et minimalistisk skandinavisk design og en høj produktkvalitet, og kan bla. nævnes at de fleste af produkterne bliver fabrikeret i Danmark.

 
Produkterne inspirerer trendsættere i hele verden til at #workhard og #stylehard. Produktsortimentet omfatter en lang række hår- og stylingprodukter, herunder; voks, pomade, clay, pre-styling spray, hårpudder samt shampoo og conditioner til daglig brug. Udover det, er der lavet lækre Tools bestående af lækre carbon kamme og børster.

Check deres kanal ud, bliv inspireret til nye styles. og få afprøvet de super lækre produkter i cool design.

https://www.youtube.com/slikhaartv

 

SHU UEMURA

En skøn og eksklusiv serie fra Japan. Serien hylder de traditionelle japanske ceremonier, og er med højt indhold af mineraler og antioxydanter med til at skabe dette verdenskendte brand, som endnu er relativt nyt i Europa.
Produkterne er helende og genopbyggende med naturlige olier og ingredienser bla. musk rose olie, camelia, jasminblomst.

 

www.shuuemuraartofhair.com

 

MASON PEARSON

I 1885 grundlagde ingenør og opfinder Hr. Mason Pearson sit firma som i dag stadigvæk stolt bærer hans navn. Mason Pearson opfandt i 1885 en lille maskine som gjorde processen i at fremstille børster i hånden hurtigere og mere præcist .Samme år opfandt han den pneumatiske gummipude, som stadig den dag i dag bliver lavet i hånden og danner base for Mason Pearson børstens unikke egenskaber.

I dag drives virksomheden stadigvæk af en Hr. Pearson, nemlig Michael Pearson som er 4 generation ved roret. Børstens egenskaber består i først og fremmest at massere hovedbunden, dette virker som en peeling på huden.

Blod strømmer til hårsækken og nærer hårroden, dette fremmer vækst, dernæst åbnes hårsækken og frigiver sebum (hårets naturlige olie). Vildsvine hårene suger olien og ved gennembørstning bliver olien fordelt ud i længden af håret, dette forhindrer ”fedtet” hovedbund og giver håret naturlig glans. Altså kort fortalt, øget hårvækst, mere fylde og glans, samt en sundere hovedbund.

 

INOA

Vores nye farvesystem på oliebase, uden ammoniak, den er lugtfri og yderst skånsom for hår og hovedbund, og kvalitetet af dit hår.

 

De dækker også gråt hår med 100%. Farverne bliver så fine, smukke og levende med masser af glans og blankhed.

 

 

GHD

Historien om ghd er historien om et lille, personligt projekt, der på mindre end ti år har udviklet sig til en international succeshistorie. Med deres helt særlige produkter samt en innovativ tankegang, er den engelske virksomhed blevet en naturlig markedsleder, som ikke blot er populær blandt de fremmeste fagfolk, men også hos nationale såvel som internationale stilikoner og stjerner, der år efter år står på venteliste til ghd’s populære produkter.

 

www.ghdhair.com

 

MARVIS

MARVIS - Italiensk tandpasta med smag.
Mega cool produkt i fed emballage med masser af smag . I serien findes også tandbørste og mundskyl.

 

www.marvismint.com

 

 

KIDS - eventyrlig effektiv mod lus.

Her er hjælpen til at bekæmpe og forebygge de små kryb. Denne serie er uden parabener, indeholder aloe vera, æteriske olier og uden konserveringsmidler.

Der findes 4 produkter i serien:
Remover ( når de er der og skal fjernes)
Shampoo ( for efterbehandling / forebyggelse og den svier ikke i øjnene)
Treatment ( forebyggende spray - særdelse velegnet til piger, men selvfølgelig også til drenge)
Wax ( forebyggende voks til de seje drenge)