Om OLSSON'S


Salonen åbnede i juni 2007 i Søndergade, men er siden flyttet til Østergade / Fonnesbechsgade d. 1. maj 2013.

 

Fra starten har OLSSON´S skabt et bæredygtigt koncept, der bl.a. tilbyder kunden vejledning og konsultation omkring den behandling der skal laves, produktviden, god service og ikke mindst god tid til hver enkelt kunde, der gæster salonen.

 

Vi sætter stor pris på kreativitet og en stærk faglig viden om, hvad der rører sig i tidens trends. Vi besidder den 4-årige håndværksuddannelse samt Kérastase Ambassadører med ekspertise i Hairskincare.  Vi deltager i kurser, messer og shows flere gange om året i ind- og udland, således at vi altid er opdateret og kan levere de sidste nyheder fra mode / skønhedsbranchen. 

 

Efter 11 år i salonen er historien desværre slut for Anette som salonejer - Anette havde i noget tid overvejet nye udfordringer og tænkt på nye eventyr i hendes hverdag. Den 05/06-2018 blev det officielt - Anette havde solgt salonen videre til Caroline Dohm, som i dag er indehaver af frisørsalonen Olsson's.

 

I salonen anvendes kun produkter, som opfylder vores krav til funktionel styling og bæredygtighed. Produkterne skal tilpasse sig vores kreative udvikling, og skal kunne bruges bredt, og vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af disse.

 

Har du nogle spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kigge forbi salonen, eller sende en mail på hairbydohm@gmail.com

 

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN HOS OLSSON´S.